Naam: Taede Taede is in het dagelijks leven zelfstandig ondernemer met zijn bedrijf IT-Interactive. Met zijn technische kennis op computergebied is hij dan ook degene die deze prachtige website verzorgt. Taede is een man van gezelligheid en aldus is hij regelmatig bij Ďde Zijlstraísí te vinden om even een bakkie te doen en de stand van zaken bij het team door te nemen. In 2009 richtte hij samen met Mark De W‚ldmannen op voor hun deelname aan de Europarit, die zij met succes afronden. Door zijn drukke werkzaamheden met zijn bedrijf is het tot dusver nog niet tot een vervolg gekomen, maar het kan niet uitblijven dat we Taede snel weer achter het stuur zien kruipen voor een nieuwe rit.
Woonplaats: Groningen
Leeftijd: 25 Jaar
Functie: Naar werkende mensen kijken


Naam: Mark Mark is werkzaam in de werktuigbouwkundige sector, waar hij werkt met computergestuurde verspaningsapparatuur. Zijn ervaring in de metaalbranche komt veelvuldig van pas wanneer er bij de bouw en het onderhoud van het wagenpark speciale onderdelen vervaardigd moeten worden. Doordat hij ook een autotechnische opleiding heeft afgerond is hij op vrijwel alle technische vlakken inzetbaar bij het team. Zijn persoonlijke project Fjoerfretter (een halve Golf omgebouwd tot barbecue) wordt breed gewaardeerd binnen het team als er weer eens wat te vieren valt. Mark is sterk met videobewerking en is verantwoordelijk voor de meeste filmpjes op onze site.
Woonplaats: Surhuizum
Leeftijd: 25 Jaar
Functie: Mooi weer praten


Naam: Eerde Jan Eerde Jan sloot zich evenals Jilmer in 2010 bij het team aan. Toen nam hij met Mark deel aan de Carbagerun met hun W‚ldkever. Eerde Jan geeft echter de voorkeur aan meer snelheid en schafte in 2011 zijn 136 pk sterke Audi Quattro aan waarmee hij opnieuw furore maakte, getuige de promotieclip van 2011. In het dagelijks leven is hij werkzaam bij de bank en dus hoeven we ons over de financiŽn binnen het team geen zorgen te maken zolang hij aanwezig is. Daarnaast studeert Eerde Jan aan de HEAO. Hij wist ook voor de nodige promotie te zorgen via het Friesch Dagblad, waar de voorpagina werd gehaald met de W‚ldkever en Fjoerfretter.
Woonplaats: Surhuizum
Leeftijd: 5 Jaar
Functie: Slapen op de achterbank